Τους περισσότερους από τους κάτω αναφερομένους χρήστες του POLARIS μπορείτε να βρείτε στο facebook και να επικοινωνήσετε μαζί τους ανταλλάζοντας εμπειρίες.

Άντον Ρίζμαν, Λιουμπλιάνα – Εμόνα

Αξιότιμε ιατρέ, κύριε Ντίνο Τόμιτς,

Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τον POLARIS σας. Τον χρησιμοποιώ δύο εβδομάδες και ήδη παρατηρώ τις θετικές αλλαγές όσον αφορά το διευρυμένη προστάτη.

Με εκτίμηση και ό,τι καλύτερο

Λιουμπίτσα Κρνατς, Ερντέβικ
Εδώ και τρία χρόνια είχα έναν εκτυφλωτικό πόνο στο κεφάλι, 2 cm αριστερά από την κορυφή της κεφαλής. Έκανα όλες τις τομογραφίες, δεν βρέθηκε τίποτα και τα φάρμακα μόνο λίγο ανακούφισαν τον πόνο. Χρησιμοποιούσα τον POLARIS 2-3 φορές σε εκείνο το σημείο και ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς, απίστευτα. Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ πολύ.

Γιαβόρκα Ράντοβιτς, Βελιγράδι

Αξιότιμε ιατρέ Τόμιτς, σας ευχαριστώ μέχρι τον ουρανό επειδή με τη χρήση του POLARIS απαλλάχτηκα από τους πόνους στις αρθρώσεις.

Σβετλάνα Κοκότοβιτς, Σάμπατς

Χρησιμοποιώ τη συσκευή σας σχεδόν ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Συχνά πάθαινα τη φλεγμονή της ουροδόχου κύστης και τώρα, από τότε που χρησιμοποιώ τον POLARIS, δεν την έδω πια.

Ευχαριστώ,  με έχετε σώσει από την πολύχρονη ταλαιπωρία. Χαιρετίσματα

Γιάσνα Ραντάνοβιτς, Λιντς

Αξιότιμε ιατρέ Τόμιτς, σας γράφω κι εγώ για να πω μερικές λέξεις σχετικά με την θεραπεία του θυρεοειδούς αδένα με τον POLARIS. Οι ιατροί μείωσαν τη δόση του φαρμάκου μου από 125mg σε 100mg και αυτή είναι μεγάλη επιτυχία. Συνεχίζω την θεραπεία με τον POLARIS.

Χαιρετίσματα από το Λιντς

Ντάρινκα Βίχερ, Σλοβενία

Ευχαριστώ πολύ ιατρέ Τόμιτς…. POLARIS  κυριεύει!!!  Πρέπει να σας πω ότι τον χρησιμοποιούσα δύο μήνες και έχω αντιμετωπίσει την ακράτεια ούρων. Είμαι πολύ, πολύ ευχαριστημένη. Καλή σας μέρα!

Σνέζανα Κόρλιν, Ζάγκρεμπ 

Αξιότιμε κύριε Ντίνο, με τη βοήθεια του δικού σας δίσκου POLARIS, για μισό χρόνο κατάφερα να μειώσω το TSH από 30 σε 3. Σας είμαι ευγνώμων για τον POLARIS που είναι πραγματικά τέλειος. Σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση και ό, τι καλύτερο

Εμίνα Ντούιμονιτς, Τορόντο – Καναδάς

Αγαπημένε ιατρέ, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θα έρθετε ξανά στο Τορόντο; Δεν θέλω να το χάσω αυτή τη φορά. Όλη η οικογένειά μου χρησιμοποιεί το δίσκο και πραγματικά μπορούμε να πούμε ότι ο POLARIS έχει «μαγική δύναμη».

Σας στέλνουμε πολλούς χαιρετισμούς

Ιαν Ερίκ Σιγκντέλ, Στοκχόλμη, Σουηδία

Η γυναίκα μου αγόρασε το δίσκο και εγώ ήμουνα δύσπιστος. Είχα καρδιακές αρρυθμίες και έχω προγραμματίσει να πάω σε καρδιολόγο λίγες μέρες αργότερα. Η γυναίκα μου τοποθέτησε το δίσκο στη φτέρνα μου (καρδιακό τσάκρα) και σύντομα η αρρυθμία σταμάτησε από μόνη της. Και η γυναίκα κοιμάται καλύτερα από τότε που ο POLARIS είναι δίπλα στο μαξιλάρι της. Θα συνεχίσουμε να πειραματιζόμαστε μ’ αυτόν.

Σας ευχαριστώ