POLARIS είναι ισχυρό εργαλείο για την αύξηση εισροής της βιοενέργειας (ζωτική ενέργειας) στον οργανισμό σας. Η συσκευή αυτή λειτουργεί σε επιστημονική βάση και είναι αποτέλεσμα της ερευνητικής εργασίας των δύο ευφυών επιστημόνων, του Georges Lakhovsky και του Nikola Tesla. Σήμερα είναι αναμφισβήτητα γνωστό ότι εμείς είμαστε πλάσματα της ηλεκτρομαγνητικής φύσης και όλοι που το αμφισβητούν, θα βεβαιωθούν προσωπικά με την εφαρμογή του POLARIS.

Η ασθένεια σε φυσικό επίπεδο εμφανίζεται κάποια στιγμή μετά από την πτώση του επιπέδου ενέργειας ή διαταραχή της ροής (διακοπή) της ενέργειας στον οργανισμό μας.

Ο POLARIS  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση των ενεργειακών κέντρων (που ονομάζονται τσάκρα) που είναι υπεύθυνα για να εφοδιάζουν τον οργανισμό με ζωτική ενέργεια ή μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στις επώδυνες περιοχές ή εκεί που υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Κατά τη χρήση του δίσκου POLARIS μπορεί σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του σώματός σας να αισθανθείτε έναν αυξημένο πόνο, τσούξιμο, σφίξιμο, πίεση, αύξηση θερμοκρασίας, καλύτερη λειτουργία του εντέρου ή τα παρόμοια. Τα άτομα σε χειρότερη κατάσταση υγείας θα έχουν ακόμα πιο έντονες διαταραχές.

Μην αφήνετε να σας το τρομάξει επειδή ακριβώς αυτό υποδεικνύει ότι σε εκείνο το μέρος υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο οργανισμός αμέσως ξεκινά να το φτιάξει. Αυτές οι αισθήσεις θα γίνονται όλο και λιγότερες μετά από κάθε μέρα εφαρμογής ώστε να χαθούν εντελώς δηλαδή μέχρι να απομακρυνθεί πλήρως το πρόβλημα σε εκείνο το σημείο και ο οργανισμός καθαριστεί από τις συσσωρευμένες τοξίνες.

Συνιστάται η εφαρμογή για 5-10 λεπτά στα τσάκρα 1-5 και στα τσάκρα 6-7 (περιοχή της κεφαλής) για 2-3 λεπτά, για τους ηλικιωμένους ακόμα και λιγότερο. Στα σημεία μακριά από τα ενεργειακά κέντρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για 10-30 λεπτά 2-3 φορές την ημέρα, για παράδειγμα στις επώδυνες αρθρώσεις, σπονδυλική στήλη και τα παρόμοια. Πριν και μετά από την θεραπεία, πιείτε ένα ποτήρι νερό για αποτοξίνωση. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το δίσκο το πρωί γιατί το βράδυ μπορείτε να αποκοιμηθείτε με το δίσκο πάνω σας. Βρείτε το βέλτιστο προσωπικό ρυθμό για τον εαυτό σας. Ο δίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω στα ρούχα και έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα όπως όταν τοποθετηθεί απευθείας στο δέρμα. Μπορείτε να θεραπεύετε περισσότερα σημεία στη σειρά κατά τη διάρκεια μίας θεραπείας. Ο δίσκος δεν συγκεντρώνει καμία ενέργεια όπως το κάνουν οι κρύσταλλοι και η διάρκειά του είναι απεριόριστη. Μπορεί να το χρησιμοποιήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας ακόμα και τα κατοικίδια ζώα και τα φυτά σας. Βάλτε το δίσκο κάτω από τη γλάστρα ή απευθείας στο φυτό και παρατηρήστε το αποτέλεσμα.

 ΠΡΩΤΟ ΤΣΑΚΡΑ. Τοποθετήστε το δίσκο ανάμεσα στα πόδια, στο περίνεο, πάνω στα ρούχα σας (για λόγους υγιεινής) με τα δαχτυλίδια στρεφόμενα προς το σώμα. Αυτή είναι η περιοχή μεταξύ των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού. Ο άλλος τρόπος είναι απλά να κάθεστε στο δίσκο.

Ενδείξεις: Όλες οι πρωκτικές λοιμώξεις και οι λοιμώξεις εξωτερικών γεννητικών οργάνων, διαταραχές της έμμηνου ρύσεως, pruritus (κνησμός) κόλπου, κολπίτιδα, αιδοιίτιδα, ουρηθρίτιδα (φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος), αιμορροΐδες, πόνοι του πέους, ανικανότητα, προστατική υπερτροφία.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΣΑΚΡΑ. Τοποθετήστε το δίσκο στο κάτω μέρος της κοιλιάς, ακριβώς πάνω από το ηβικό οστό, στην περιοχή πάνω από την ουροδόχο κύστη. Αυτό είναι σημαντικό γυναικολογικό σημείο.

Ενδείξεις: Όλες οι διαταραχές της έμμηνου ρύσεως, κολπίτιδα και αιδοιίτιδα (υπερβολικές εκκρίσεις), pruritus (κνησμός) κόλπου, ανδρική και γυναικεία στειρότητα, ουροποιητικά προβλήματα, φλεγμονή ουροποιητικών οδών, ανεξέλεγκτη και νυκτερινή ενούρηση, προστατική υπερτροφία, ανικανότητα, κοιλιακή διάταση, δυσκοιλιότητα, διάρροια, εντερικές λειτουργικές διαταραχές (σύνδρομο τεμπέλης εντέρου), κράμπες στο στομάχι, νεφρικά προβλήματα, οσφυαλγία, γενική αδυναμία.

ΤΡΙΤΟ ΤΣΑΚΡΑ. Τοποθετήστε το δίσκο πάνω από το στομάχι, κάτω από την ένωση των πλευρικών τόξων.

Ενδείξεις: Όλες οι πεπτικές και γαστρικές διαταραχές, πόνος στο στομάχι, έλκος στομάχου και το δωδεκαδακτυλικό έλκος, διαταραχές του πεπτικού συστήματος, μετεωρισμός (φούσκωμα), κεφαλαλγία, αϋπνία, αίσθημα παλμών, υψηλή αρτηριακή πίεση, κατάθλιψη, άγχος.

ΤΕΤΑΡΟ ΤΣΑΚΡΑ. Τοποθετήστε το δίσκο στο κέντρο του στέρνου σας.

Ενδείξεις: Βρογχίτιδα, άσθμα, βήχας, καρδιακά προβλήματα, πόνος στο στήθος, αίσθημα παλμών, πόνος του στήθους, άγχος.

ΠΕΜΠΤΟ ΤΣΑΚΡΑ. Τοποθετήστε το δίσκο στο κάτω μέρος του τραχήλου, στην εσοχή πάνω από το στέρνο.

Ενδείξεις: Θυρεοειδίτιδα, Hashimoto-υποθυρεοειδισμός, όλες οι δυσλειτουργίες του θυρεοειδούς, βρογχικό άσθμα, βρογχίτιδα, προβλήματα με στοματική κοιλότητα, τα ούλα και τα δόντια, φαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, αποπληξία.

Ο θυρεοειδής αδένας διαχειρίζεται ολόκληρο το σώμα μας. Η δυσλειτουργία του οδηγεί σε επιδείνωση των οργάνων, επιτάχυνση της γήρανσης και σε πολλά άλλα προβλήματα υγείας. Συνιστάται υποχρεωτική θεραπεία αυτού του σημείου (για 5-10 λεπτά) να διατηρηθεί γενικά η υγεία και να παραταθεί η νεανική εμφάνιση.

ΕΚΤΟ ΤΣΑΚΡΑ. Τοποθετήστε το δίσκο στη μέση του μετώπου όχι περισσότερο από 2-3 λεπτά και στους ηλικιωμένους και λιγότερο!

Ενδείξεις: Κεφαλαλγία, οφθαλμικές διαταραχές, ακουστικές διαταραχές, ιγμορίτιδα, ζάλη.

ΕΒΔΟΜΟ ΤΣΑΚΡΑ. Τοποθετήστε το δίσκο στην κορυφή της κεφαλής, στη γραμμή που συνδέει τις κορυφές των αυτιών, όχι περισσότερο από 2-3 λεπτά και στους ηλικιωμένους και λιγότερο!

Ενδείξεις: Σημαντικό σημείο για νευρικές διαταραχές, αϋπνία, εγκεφαλικές διαταραχές, κεφαλαλγία, αποπληξία, σπασμούς, συσπάσεις.

Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ αντιμετωπίζεται με καθημερινή τοποθέτηση του δίσκου στη μέση της κοιλιάς, ανάμεσα στον ομφαλό και το στέρνο, για 5-10 λεπτά και στο πέμπτο τσάκρα για 5-10 λεπτά ερεθίζοντας τον θυρεοειδή αδένα που επιταχύνει το μεταβολισμό και ρυθμίζει την παχυσαρκία.

Άλλοι τρόποι εφαρμογής έξω από τα τσάκρα είναι αυθαίρετοι ανάλογα με το είδος του προβλήματος και την προσωπική σας αίσθηση. Όπως προαναφέρθηκε, οι επώδυνες αρθρώσεις και άλλα προβληματικά σημεία μπορεί να θεραπεύονται και για 10-30 λεπτά 2-3 φορές την ημέρα.

Τον δίσκο μπορείτε να κρατάτε στο δωμάτιο όπου μένετε περισσότερο χρόνο επειδή θα καθαρίσει το χώρο σας από κάθε είδος αρνητικής ενέργειας.

POLARIS πρόσθετες εξηγήσεις σχετικά με την εφαρμογή       

Το πρωί είναι η καλύτερη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε τον POLARIS όταν είστε ξεκούραστοι και μπορείτε να νιώσετε όλη του τη δύναμη. Γυρίστε την πράσινη πλευρά στην οποία δεν γράφει τίποτε προς το σώμα σας (αν και ο δίσκος λειτουργεί ίδια και στις δύο πλευρές). Τα ρούχα δε μειώνουν την επίδρασή του. Η προστατευτική πλαστική σακούλα επίσης δε μειώνει την επίδρασή του αλλά θα σας είναι πιο εύκολο να τον χρησιμοποιήσετε εάν το βγάλετε από αυτήν. Όταν τοποθετήσετε το μπουκάλι νερού πάνω στο δίσκο, βάλτε τον στη σακούλα για να προστατευθεί από το ξύσιμο. Αν η προστατευτική λάκα ξεφλουδιστεί, ο δίσκος δε χάνει την αποτελεσματικότητά του.

Για να εξοικονομήσετε το χρόνο θεραπείας, μπορεί να χρησιμοποιούνται περισσότεροι δίσκοι ταυτόχρονα. Τον POLARIS μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά ή οπότε σας βολεύει. Με την πάροδο του χρόνου, όταν φορτίσετε τον οργανισμό σας με ενέργεια, δεν θα έχετε πια τόσο έντονες αισθήσεις κατά τη χρήση του δίσκου όσο είχατε στην αρχή. Απλά επιτεύχθηκε η κάθαρση των ενεργειακών καναλιών και ο οργανισμός σας γέμισε με ενέργεια. Όταν η ενέργεια ρέει ελεύθερα μέσα από το σώμα σας, οι ασθένειες θα εξαφανίζονται σιγά-σιγά.

Είναι αρκετό να χρησιμοποιήσετε το δίσκο μία φορά την ημέρα στα τσάκρα (κάθε τσάκρα για 5-10 λεπτά), μπορείτε και το ένα μετά από το άλλο κατά τη διάρκεια μίας θεραπείας και σε άλλα προβληματικά σημεία ακόμα 2-3 φορές την ημέρα διάρκειας 10-30 λεπτών, εάν είναι απαραίτητο (για παράδειγμα επώδυνα σημεία, σπονδυλική στήλη, αρθρώσεις…).

Για κακή κυκλοφορία του αίματος και τα κρύα πόδια, καθίστε και τοποθετήστε το δίσκο κάτω από το πέλμα ενός και στη συνέχεια άλλου ποδιού, για 10-15 λεπτά. Ο POLARIS αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει την επούλωση των μετεγχειρητικών πληγών και καταγμάτων. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια φυσική ενέργεια, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άτομα με μεταλλικά εμφυτεύματα όπως και μαζί με οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν συνιστάται η χρήση του δίσκου επειδή η ίδια η εγκυμοσύνη φέρει ορισμένους κινδύνους. Οι έγκυες γυναίκες μπορούν να είναι κοντά στο δίσκο, μπορούν να πιουν το ενεργοποιημένο νερό και μόνο μετά από τον τοκετό μπορούν να χρησιμοποιούν το δίσκο πάνω τους.

Τα παιδιά πρέπει να θεραπεύονται μόνο όταν είναι απαραίτητο επειδή τα παιδιά δε χρειάζονται καθημερινή αναπλήρωση ενέργειας, την έχουν ήδη άφθονη.

Για να εξουδετερώσετε γρήγορα το άγχος, βολευτείτε άνετα, τοποθετήστε την παλάμη σας στο δίσκο και κλείστε τα μάτια σας ή κρατήστε τον μέσα σε κλειστές παλάμες μερικά λεπτά (όσο αισθάνεστε καλά). Σύντομα θα νιώσετε την ηρεμιστική του επίδραση. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και με τοποθέτηση του δίσκου στο τρίτο τσάκρα, την περιοχή πάνω από το στομάχι. Δεδομένου ότι όλο το σώμα μας παρουσιάζεται στις παλάμες, στα πέλματα και στους λοβούς των αυτιών, η πολύ γρήγορη ενεργοποίηση και εναρμόνιση όλων των οργάνων θα επιτευχθεί με την τοποθέτηση του δίσκου για λίγα λεπτά σ’αυτές τις περιοχές.

Εάν δεν έχετε καταφέρει να κάνετε ολόκληρη την θεραπεία, ο πολύ απλός τρόπος να ενεργοποιήσετε τον οργανισμό σας και κάνετε πολλά για την υγεία σας είναι να θεραπεύσετε το πρώτο σας τσάκρα 1-2 φορές την ημέρα για 10-15 λεπτά καθισμένοι στο δίσκο οπότε σας βολεύει, στο σπίτι σας, στο χώρο εργασίας ή σε οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο μέρος.

Τις βραδινές ώρες είμαστε κουρασμένοι και αποδιοργανωμένοι και γι ‘αυτό τότε δεν συνιστάται η χρήση του δίσκου, εκτός και αν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη. Το βράδυ επίσης υπάρχει δυνατότητα να αποκοιμηθούμε με το δίσκο πάνω μας που δεν είναι επιθυμητό – για να αποφευχθεί τυχόν υπερδοσολογία και οι δυσάρεστες αισθήσεις στη συνέχεια. Εάν γίνει αυτό (αίσθημα κούρασης, ζάλης…) κάντε μερικές φορές την ημέρα ντους με χλιαρό νερό, πίνετε άφθονο νερό και διακόψτε τη θεραπεία για μερικές ημέρες. Η κατάλληλη διάρκεια της θεραπείας αναφέρεται στις οδηγίες χρήσης και κάθε διαφορετική χρήση του δίσκου γίνεται με προσωπική σας ευθύνη. Εάν αισθανθείτε επιβάρυνση του οργανισμού είτε μειώστε τη διάρκεια της έκθεσης είτε διακόψτε τη θεραπεία για μερικές ημέρες. Οι ηλικιωμένοι και τα άτομα σε κακή κατάσταση υγείας πρέπει να ξεκινήσουν με πολύ σύντομες εκθέσεις ˙ για 2-3 λεπτά ανά ένα σημείο (τσάκρα) επειδή ο οργανισμός τους δεν είναι σε θέση να απορροφήσει μονομιάς μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Τη νύχτα δεν πρέπει να αφήσετε το δίσκο κάτω από το μαξιλάρι ή κάτω από το κρεβάτι αλλά δίπλα ή κοντά στο κρεβάτι όπου κοιμάστε (κατάλληλη απόσταση είναι 1 μέτρο). Ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής του δίσκου είναι να βρείτε μόνοι σας το κατάλληλο μέτρο για τον εαυτό σας. Όπως όλοι μας έχουμε τις δικές μας ατομικές ανάγκες για πρόσληψη τροφής και νερόυ, έτσι έχουμε και για την πρόσληψη ενέργειας. Η υπερβολή σε οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμη. Όπως γνωρίζουμε πως η ηλιακή ενέργεια και η ηλιοθεραπεία είναι εξαιρετικά ευεργετικές για την υγεία μας, επίσης γνωρίζουμε την αίσθηση όταν το παρακάνουμε. Δηλαδή, δεν πρέπει να αναγκάζουμε ούτε να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με υπερβολική ενέργεια επειδή η ανάρρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατή. Δεν πρέπει να βιάζεστε αλλά καθημερινά, με υπομονή και μέτρο να φορτίζετε με την ενέργεια τα κύτταρά σας και ολόκληρο τον οργανισμό σας ενθαρρύνοντάς τον να αρχίζει την αυτοίαση με απόλυτα φυσικό τρόπο που, άλλωστε, είναι και η μόνη δυνατή λύση.

Ο ιατρός Ντίνο Τόμιτς