POLARIS είναι μοναδική συσκευή που λειτουργεί σε επιστημονική βάση, με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να μάθετε την πραγματική σας ενεργειακή φύση. Θα ενθουσιαστείτε με τις νέες γνώσεις σχετικά με τη ζωτική ενέργεια και τη συναρπαστική θετική επίδρασή της σε κάθε πτυχή της υγείας και της ζωής σας.

Τα δαχτυλίδια – κυκλώµατα κεραίας στο δίσκο μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν ενέργεια από το περιβάλλον πολλαπλασιάζοντας τη ροή της. Τα επτά δαχτυλίδια του POLARIS είναι δονητικά εναρμονισμένα με τα επτά ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) του ανθρώπινου σώματος παράγοντας αρμονία στο ενεργειακό μας περίβλημα (αύρα) που έχει επίδραση και στην κατάσταση του φυσικού μας σώματος δηλαδή στην υγεία μας. Τα δαχτυλίδια σχεδιάστηκαν σύμφωνα με την αρχή της χρυσής τομής, την πιο τέλεια αρμονία στη φύση.

Η ζωτική ενέργεια είναι παντού γύρω μας.

Με τον POLARIS στα χέρια σας γίνεστε κορυφαίος θεραπευτής χωρίς ούτε μία μέρα κατάρτισης.

Ο δίσκος απλά πολλαπλασιάζει τη ροή της ζωτικής ενέργειας (βιοενέργειας) στον οργανισμό μας και τον ενθαρρύνει να θεραπευτεί μόνος του με ένα εντελώς φυσικό τρόπο που αποτελεί, άλλωστε, η μοναδική λύση. Εμείς ουσιαστικά στον οργανισμό μας έχουμε όλους τους μηχανισμούς αυτοίασης και όλα τα φυσικά φάρμακα που αλάνθαστα δρουν και για τα οποία δεν υπάρχει κίνδυνος υπερδοσολογίας.

Το πρόβλημα προκύπτει όταν πέφτει το επίπεδο ή διαταραχθεί η ροή της ενέργειας στον οργανισμό μας,  πράγμα που ο POLARIS αντισταθμίζει και λύνει με επιτυχία.

POLARIS έχει ένα πολύ ευρύ πεδίο εφαρμογής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά: κάθε είδος πόνου, των πόνων της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων, κακής κυκλοφορίας αίματος και κρύων άκρων, γυναικολογικών και ουρολογικών προβλημάτων, προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, κλιμακτηρίων διαταραχών, εξασθενημένης λίμπιντο και ανικανότητας, στειρότητας, αιμορροΐδων, δυσκοιλιότητας και εντερικών προβλημάτων, παχυσαρκίας, πνευμονικών και καρδιακών προβλημάτων, προβλημάτων του θυρεοειδούς και ιγμόρειων κόλπων, κεφαλαλγίας, αϋπνίας και κακής διάθεσης…

Τώρα ήδη έχουμε ένα μεγάλο αριθμό σχολίων με θετικές εμπειρίες των χρηστών του POLARIS, από τους απλούς ανθρώπους ως τους διδάκτορες της ιατρικής.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο POLARIS θα σας επιστρέψει τη χαρά της ζωής.

Είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι ο POLARIS, αν τον κρατάτε στο δωμάτιο όπου μένετε (καθιστικό, υπνοδωμάτιο ή γραφείο όπου εργάζεστε, για παράδειγμα), θα καθαρίσει το δωμάτιό σας από τις βλαβερές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες όπως  και από τις αρνητικές ενέργειες που αποστέλλονται από άλλους.

Ο POLARIS είναι μια ανεξάντλητη πηγή της ζωτικής ενέργειας. Προσέξτε μόνο τη διάθεση των μελών της οικογένειάς σας ή των συναδέλφων σας στη δουλειά, στο χώρο όπου βρίσκεται ο POLARIS. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Μπορείτε να τον κρατάτε στην τσάντα σας (δεν τον ενοχλούν τα κινητά ούτε οι ηλεκτρονικές συσκευές) για να θεραπεύσετε κάποιο σημείο του σώματός σας, εάν είναι απαραίτητο, όπου και αν βρίσκεστε ή να βοηθήσετε κάποιον άλλον. Μπορείτε να το μεταφέρετε μαζί σας στο αεροπλάνο.

Τοποθετήστε τον POLARIS στο σημείο του πόνου ή στο ηλιακό πλέγμα (τρίτο τσάκρα, ακριβώς πάνω από το στόμαχο) και νιώστε την αλλαγή. Καμιά φορά ο πόνος θα ενταθεί πριν από τη βελτίωση.

Τοποθετώντας το δίσκο στο ηλιακό πλέγμα θα χαλαρώσετε.

Εάν κοιμάστε ανήσυχα, κρατήστε το δίσκο κοντά στο κρεβάτι και θα νιώσετε την αλλαγή στην ποιότητα του ύπνου.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και να πειραματιστείτε όσο θέλετε.

Τα παιδιά και τα ζώα αντιδρούν ενστικτωδώς νιώθοντας καλή ενέργεια και συχνά δεν θα σας επιτρέψουν να τους πάρετε το δίσκο.

Ποτίστε τα φυτά σας με νερό που βρισκόταν τουλάχιστον μισή ώρα στον POLARIS ή μπορείτε να τον βάλετε απευθείας στο φυτό ή κάτω από τη γλάστρα προκειμένου να εξαντλεί την ενέργειά του.

Στο σιτάρι δεξιά εφαρμόστηκε ο POLARIS.  Είναι προφανές ότι το φυτό δεξιά (σιτάρι), κάτω από το οποίο υπάρχει ο δίσκος έχει μεγαλύτερη μάζα τουλάχιστον 30%, τα φύλλα του είναι μεγαλύτερα και πιο ζωτικά, ενώ σε άλλο φυτό είναι λυγισμένα και μικρότερα.

Τοποθετήστε το κρύσταλλο (ορεία κρύσταλλο εάν γίνεται) στο δίσκο και θα έχετε μία αληθινή πηγή ενέργειας στο χώρο όπου μένετε.

Αν βάλετε το δίσκο κάτω από το δοχείο με τροφή, ειδικά βιομηχανικά επεξεργασμένη, θα παρατηρήσετε πόσο θα γίνει πιο νόστιμη και πιο ανεκτή.

POLARIS μετατρέπει και εκπέμπει ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων οι οποίες ακόμα και τη γεύση του νερού της βρύσης (το οποίο συχνά έχει δυσάρεστη οσμή) την κάνουν πιο ήπια, πιο νόστιμη, πιο ζωηρή και πιο ενεργητική.

Επίσης, στο δίσκο μπορείτε να βάλετε ένα μπουκάλι νερού. Για 30 λεπτά θα έχετε το πιο ισχυρό θεραπευτικό φίλτρο. Αντί για νεκρό, άχρηστο νερό θα πιείτε ζωντανό, ενεργοποιημένο νερό πιο ευχάριστης γεύσης, θα πιείτε καθαρή ενέργεια που είναι πολύ αναγκαία στον οργανισμό σας

(Το δοχείο νερού μπορεί να είναι συνέχεια πάνω στο δίσκο και να το χρησιμοποιείτε όταν το χρειάζεστε για ποτό και κάτι άλλο).

POLARIS δεν έχει καμία ανεξάρτητη ακτινοβολία, μαγνητικό πεδίο ή κάτι παρόμοιο. Τα κυκλικά δαχτυλίδια, τα κεραία, είναι κατασκευασμένα από σύμπλοκα μεταλλικά κράματα πολλαπλών συστατικών που απλά ενισχύουν, πολώνουν και κατευθύνουν τη ροή της ενέργειας που είναι παντού γύρω μας.

Η διάρκεια του POLARIS είναι απεριόριστη και δε χρειάζεται καμία συντήρηση.

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο! Έτσι δεν είναι; Το μέλλον έχει ήδη αρχίσει!

         www.polarisdiskos.gr                                                        Ο ιατρός Ντίνο Τόμιτς